Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Jan de Krijger

OVER ONS

Autovakmeester Jan de Krijger in Zwijndrecht

Autovakmeester Jan de Krijger is in 2010,  na 35 jaar Citroën dealer te zijn geweest als een kleinschalig en klantvriendelijk universeel autobedrijf begonnen in Zwijndrecht. U kunt bij ons terecht voor onder andere auto onderhoud, APK check, diagnose, schade en reparatie aan alle merken auto's. Wij verkopen goede, door onze monteurs geïnspecteerde gebruikte auto's en ook nieuwe auto's als de klant dat wil. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en leveren onze occasions dan ook af met BOVAG garantie.
Wij hebben ruime openingstijden, elke werkdag van 7 tot 18 uur. Makkelijk voor halen en brengen van uw auto. Tevens hebben wij gratis leenauto's die u kunt reserveren als uw auto in onderhoud is, u betaalt alleen de verreden brandstof.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. In noodgevallen wel telefonisch bereikbaar. 078-7440104.

Hier kun je ons bereiken

Neem contact op met Autovakmeester Jan de Krijger. Autobedrijf uit Zwijndrecht voor o.a. auto-onderhoud, APK keuringen en autoreparatie. U kunt uw vraag bellen of mailen, wij helpen u graag.

 • Christiaan Huygensstraat 23
 • 3331 EA Zwijndrecht
 • Nederland
 • Tel: 078-7440104
 • E-mail: info@jandekrijger.nl
Openingstijden Werkplaats Elke dag kan uw auto vanaf 7 uur gebracht worden, dan zijn wij aanwezig. Tussen 12.00 en 12.45 proberen wij te lunchen.
Openingstijden Werkplaats Elke dag kan uw auto vanaf 7 uur gebracht worden, dan zijn wij aanwezig. Tussen 12.00 en 12.45 proberen wij te lunchen.

20240712

Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Jerry Heezen

Wij zijn Jacquelien, Rob en Jerry.
Samen zijn wij Boonstoppel Wijnen – Hetwijnportaal.nl.

Op zoek naar lekkere wijnen en een persoonlijke service?

Dan ben je aan het juiste adres!

Jacquelien - Online- en wijnspecialist

Vragen over de website? Grote kans dat je met Jacq te maken krijgt. Ze zorgt er namelijk voor dat de website in de lucht blijft en is overal van op de hoogte. Jacq is inmiddels een vertrouwd gezicht in onze winkel en ze is druk bezig met wijncursussen

Jerry - Eigenaar | WSET


Jerry is in korte tijd bevlogen geraakt van wijn en heeft in 2016 de kans gekregen dit mooie bedrijf over te nemen. Als hij niet met wijn bezig is staat hij op het voetbalveld, in de keuken, op ski's of plant hij een andere reis. 

Rob - Vinoloog


Rob is een levensgenieter pur sang. Concerten, (wereld)reizen en natuurlijk wijn. Hoe Rob naar de wijnwereld kijkt? Bij voorkeur niet te modern en zacht, wijn moet leven door zuren en tannine. Mooie wijnen te jong drinken vindt hij eeuwig zonde. Heb Gedul
d!


OVER ONS

Zoals gezegd zijn wij vooral een wijnspeciaalzaak met een gezellige winkel in Dordrecht. Dat is onze basis. Al meer dan 25 jaar vinden we onze weg in de wijnwereld en zoeken we de beste wijnen uit wijngebieden over de hele wereld. En dat er veel lekkers is, blijkt uit ons assortiment van ruim 1200 wijnen!

Naast de winkel werken we graag samen met restaurants om de juiste huiswijn te selecteren of een mooie wijnkaart samen te stellen. Daarnaast verzorgen we al jarenlang relatiegeschenken voor een groot aantal bedrijven in de regio.

Met onze webshop hetwijnportaal.nl proberen we ons te onderscheiden van de grote jongens. Hoe doen we dat? We helpen onze online klanten op dezelfde manier als klanten bij ons in de winkel. Juist daarom kunnen wij ons onderscheiden van de internetgiganten.

Sinds de zomer van 2019 hebben we nog een vijfde tak aan ons bedrijf toegevoegd. Na bijna een jaar klussen hebben we een caravan omgebouwd tot wijnbar: de VinoVan Wijnbar. Met deze wijnbar zijn we actief op (food)festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feesten. Onze USP? Veel betere wijn voor dezelfde prijs als dat je gewend bent!

20240517

Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Wim-Arie Hamer

 Florensis | If you want to grow...

Florensis biedt de beste genetica in de jonge planten markt. Met meer dan 4.000 verschillende snijbloemen en plantenrassen uit zaad en stek, biedt Florensis u een ongeëvenaard planten assortiment, met de beste genetica en het allerhoogste kwaliteitsniveau in jonge planten. Wij zijn als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal gespecialiseerd in eenjarigen, potplanten, primula's, violen, vaste planten en snijbloemen.<

Florensis BV.
Langeweg
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 623 3200

Contact >>>

20240415

02-05-24, 15:56 Nagekomen bericht uit de krant  >>>>>>>

Florensis, wereldwijd de toonaangevende veredelaar en jonge planten leverancier

Wil je ook met je bedrijf hier vermeld worden,  geef ons een seintje

Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Rogier van ArkelVan Arkel tuinverzorging
Lindtsedijk 2b
2995 XL Heerjansdam
Tel: 078 - 677 14 32
Fax: 078 - 677 26 25

Contact >>>


AL MEER DAN 70 JAAR PERSOONLIJK VAKMANSCHAP

Een begrip in de regio. Niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Voor particulieren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en scholen.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van groenvoorziening of heeft u een droomtuin in gedachten? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees verder >>>>>

                                                                                                                                                        20240218.

Wil je ook met je bedrijf hier vermeld worden,  geef ons een seintje

Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Farhad Housseini

FRS Fietsen
Ter Steeghe ring 1
3331 LX Zwijndrecht Zuid Holland
078 612 3300
info@frsfietsen.nl 

Gelezen in het AD >>>


20240118

FRS  Fietsen

Assortiment: 

 • Bakfietsen
 • Cross Hybride Sportfiets
 • Elektrische sportfietsen
 • Elektrische stadsfietsen
 • Gravelbikes
 • Hybride fietsen
 • Jeugdfietsen
 • Kinderfietsen
 • Loopfiets
 • Mountainbikes
 • Racefietsen
 • Stadsfietsen

 • FRS Fietsen                                                            

  Wil je ook met je bedrijf hier vermeld worden,  geef ons een seintje