Uit de krant:  FRS Fietsen verhuist

FRS Fietsen van ons lid Farhad Housseini

Hoe Farhad de 'grootste fietsenwinkel van de Drechtsteden' opende: 'Men sleutelt niet meer zelf'

Van jochie dat in Iran al nieuwsgierig prutste aan zijn fiets tot eigenaar van de 'grootste fietswinkel van de Drechtsteden'. Farhad Housseini van FRS Fietsen kijkt niet uit naar meer vestigingen, wel naar meer fietsmonteurs. 
De nieuwe stek aan de Ter Steeghe Ring is zijn derde bedrijfsverhuizing binnen Zwijndrecht. Begonnen op 200 vierkante meter aan de H.A. Lorentzstraat, via het Willem Ruysplein en een winkel in het SBC-pand vlak bij winkelcentrum Walburg naar de in totaal 3300 vierkante meter nu in het voormalige Formido- en Roobol-pand. Op een steenworp afstand van het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Zwijndrecht.

Niet ten onrechte is de 40-jarige Housseini trots op zijn nieuwe pand. Het plaatsen van een extra verdieping, waar het nu bomvol gloednieuwe fietsen staat, was veel werk, maar volgens de ondernemer de moeite meer dan waard. Die verdieping betekent namelijk dat er op de begane grond een prachtige, grote ruimte is ontstaan voor de werkplaats.
n de werkplaats is erg druk. Er wordt veel geld uitgegeven aan een fiets en dan wil men dat materiaal wel in goede conditie houden
Farhad Housseini
Ook heeft hij er een uitgebreide fietsaccessoires-winkel ingericht. ,,Accessoires zitten in de lift. Mensen willen bijvoorbeeld graag in kleur bijpassende tassen. Daarom heb ik hier alleen al 11 meter aan fietstassen uitgestald aan de muur.'' In september wordt de winkel feestelijk officieel geopend. ,,Even stunten om iedereen duidelijk te maken dat FRS Fietsen is verhuisd.''