VOLGENDE  BIJEENKOMST


Behalve ledenvergaderingen houdt de vereniging als regel maandelijkse bijeenkomsten, daarnaast zijn er bijeenkomsten met partner zoals o.a. de Uitgaansdag met partner resp. lustrumactiviteit en de "nieuwjaarsbijeenkomst". Voor deze bijeenkomsten of gelijkluidende bijeenkomsten worden specifieke commissies benoemd die, met een door de ledenvergadering vastgestelde budget, worden georganiseerd tegen een te verwachten kwaliteitsniveau.

Registreren en deelnemers > 

GESCHIEDENIS

Tarveerne Ter Merwe te Dordrecht, is de locatie waar de oprichtingsvergadering van de Sociëteit De Economische Club in 1957 is gehouden.  

Lees meer > 

BESTUUR EN COMMISSIES

Het bestuur bestaat uit vijf leden.

De voorzitter wordt voor drie jaren gekozen uit en door de gewone leden tijdens een ledenvergadering in maart, De overige vier leden worden eveneens voor drie jaren gekozen uit en door de gewone leden tijdens bedoelde vergadering. 

Lees meer > 

Zicht [ webcam] op drierivierenpunt en Zwijndrecht  klik hier     

Het kan zo maar eens gebeuren dat een lid van onze club tijdelijk niet meer aan de activiteiten kan deelnemen door ziekte, een blessure of een ander ongemak.

Uiteraard wil het club aan diegenen die dit overkomt via onze commissie "Lief en Leed "aandacht geven.
De regeling is van toepassing op alle ingeschreven leden maar ook op de partners van leden, ereleden, en weduwen. Hiervoor doet de club een beroep op een ieder om als je een gebeurtenis waarneemt in je omgeving dit aan de commissie "Lief en Leed " door te geven. Dat kan eenvoudig via een meldingsformulier "Lief en Leed
" op onze website. Wij zorgen dan dat er aandacht aan  wordt besteed. 

Activiteit:    Door Leden voor Leden

Op initiatief van enkele leden worden activiteiten georganiseerd voor leden van Sociëteit De Economische Club.

FRS Fietsen viert haar 20-jarig jubileum! 2004-2024

Al van jongs af aan was Farhad Hosseini in de weer met fietsen. Wat begon als een bijbaantje bij een lokale fietsenmaker, groeide uit tot "De Mobiele Fietsenmaker" in de regio.

Lees verder >>> 

Hinrich Slobbe Koninklijke onderscheiding

Lid van Sociëteit De Economische Club Henrich Slobbe heeft op vrijdag 26 april 2024 gelijk met 10 inwoners van Zwijndrecht en twee inwoners van Heerjansdam een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. uit handen van kersverse burgemeester Leon Anink.

Lees verder >>

Zwijndrechtse Heugel' voor Gerard Vaandrager

Lid van Sociëteit De Economische Club Gerard Vaandrager is op dinsdag 12 maart 2024 met 'De Zwijndrechtse Heugel' onderscheiden. Na een toespraak reikte locoburgemeester Tycho Jansen de gemeentelijke onderscheiding namens het gemeentebestuur aan hem uit. 

Lees verder >>

Hoogvliet 100 jaar aannemingsbedrijf 1923-2023

Lid van Sociëteit De Economische Club
Leo Hoogvliet
van het gelijknamige familiebedrijlf  aannemingsbedrijf Hoogvliet te Zwijndrecht vierde op donderdag 19 oktober 2023het 100-jarig bestaan.

Lees verder > 

Uitgelicht:

Bedrijf van ons lid: Jan de Krijger

OVER ONS

Autovakmeester Jan de Krijger in Zwijndrecht

Autovakmeester Jan de Krijger is in 2010,  na 35 jaar Citroën dealer te zijn geweest als een kleinschalig en klantvriendelijk universeel autobedrijf begonnen in Zwijndrecht. U kunt bij ons terecht voor onder andere auto onderhoud, APK check, diagnose, schade en reparatie aan alle merken auto's. Wij verkopen goede, door onze monteurs geïnspecteerde gebruikte auto's en ook nieuwe auto's als de klant dat wil. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en leveren onze occasions dan ook af met BOVAG garantie.
Wij hebben ruime openingstijden, elke werkdag van 7 tot 18 uur. Makkelijk voor halen en brengen van uw auto. Tevens hebben wij gratis leenauto's die u kunt reserveren als uw auto in onderhoud is, u betaalt alleen de verreden brandstof.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. In noodgevallen wel telefonisch bereikbaar. 078-7440104.

Openingstijden Werkplaats Elke dag kan uw auto vanaf 7 uur gebracht worden, dan zijn wij aanwezig. Tussen 12.00 en 12.45 proberen wij te lunchen.
Openingstijden Werkplaats Elke dag kan uw auto vanaf 7 uur gebracht worden, dan zijn wij aanwezig. Tussen 12.00 en 12.45 proberen wij te lunchen.

Hier kun je ons bereiken

  • Christiaan Huygensstraat 23
  • 3331 EA Zwijndrecht
  • Nederland
  • Tel: 078-7440104
  • E-mail: info@jandekrijger.nl

20240712