Gelezen over van Arkel tuinverzorging

18-2-2024

TUIN ONTWERP

Het geheim van uw droomtuin ligt in het ontwerp. Een harmonieus samenspel dat gebruik maakt van ligging, ondergrond en omgevingsfactoren. Wij bespreken dan ook samen met u al uw wensen. Deze wensen vertalen wij naar een ontwerp dat in alle seizoenen zal voldoen aan uw verwachtingen. Het vormt de basis van onze overzichtelijke offerte(s). Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en het bijbehorende kostenplaatje. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

TUIN AANLEG

Het aanleggen van tuinen is onze grote passie. Niet alleen het verwijderen van oude beplanting en ondergrond gebeurt door ons met de meest moderne machines. Ook de creatie van uw droomtuin gebeurt snel en vakkundig. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de beplanting op de juiste plaatsen komt, maar verzorgen wij ook sier- en projectbestrating, afscheidingen, beregenings- en drainage installaties, vijvers, zwembaden en tuinverlichting. Wij werken in de gehele regio van Rotterdam, Dordrecht tot Den Haag.

Door regelmatig overleg zorgen wij voor een eindresultaat dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen.

TUIN ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor de leefomgeving van uw beplanting. Wij zorgen niet alleen voor de oplevering van uw droomtuin, maar ook voor het onderhoud. Onze ervaren medewerkers weten welke planten bijzondere nazorg nodig hebben en hoe uw tuin in alle seizoenen optimaal tot leven komt. Net als ontwerp en aanleg verzorgen wij onderhoud niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentelijke instellingen en scholen. Ook hiervoor geldt dat wij duidelijke tarieven hanteren.

Al onze tuingereedschappen werken op accu. Hierdoor kunnen wij op locaties werken waar strenge milieueisen van toepassing zijn.
Bijkomend voordeel van elektrisch gereedschap is ook nog eens dat het minder lawaai maakt en dat is fijn voor uw gehoor, het gehoor van onze collega's en voorbijgangers. 

PROJECTEN

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren. Daarnaast voeren wij diverse werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen en aannemers. Bekijk onze projecten en krijg een idee van de mogelijkheden.