Uit de krant:  FRS Fietsen 20 jaar jubileum

FRS Fietsen van ons lid Farhad Housseini

In deze showroom van maar liefst 3300 m², vind je alles wat je zoekt op het gebied van etsen

FRS Fietsen viert haar 20-jarig jubileum!

11 juni, 13:12 Zwijndrecht

Zwijndrecht - Al van jongs af aan was Farhad Hosseini in de weer met fietsen. Wat begon als een bijbaantje bij een lokale fietsenmaker, groeide uit tot "De Mobiele Fietsenmaker" in de regio. Inmiddels heeft Farhad zijn Opel Combo ingeruild voor een vaste winkel en vestigt FRS in het indrukwekkende pand aan de Ter Steeghe Ring in Zwijndrecht. Hier, in een showroom van maar liefst 3300 m², vind je alles wat je zoekt op het gebied van etsen. Van e-bikes tot wielrenfietsen en van kinderfietsen tot mountainbikes. En uiteraard ook alle bijhorende accessoires zoals fietspompen, sloten, kinderzitjes, helmen en meer.

De afgelopen jaren heeft de Nederlandse etsbranche een flinke groei doorgemaakt, met name dankzij de populariteit van elektrische etsen en de focus op duurzame mobiliteit. "Wij dragen graag bij aan die groene beweging," zegt Farhad. "Naast gewone fietsen zien we de verkoop van elektrische fietsen enorm toenemen. Klanten investeren steeds meer in een goede (elektrische) fiets. We bieden prachtige A-merken aan zoals Sparta, Batavus, Giant, Trek en Cube. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden.

" Farhad geniet elke dag van zijn werk. "Ik vind het super leuk om iedereen te helpen aan de perfecte fiets," lacht hij. Sinds 20 jaar is Farhad, afkomstig uit Iran, de trotse eigenaar van FRS Fietsen. "Het verveelt nooit. Samen met een team van gepassioneerde medewerkers helpen we dagelijks onze klanten en proberen we hun wensen te vertalen naar het juiste product. Naast de verkoop van etsen en accessoires, verzorgen we ook onderhoud, bieden we verzekeringen aan en doen we graag een stapje extra voor onze klanten."

Bij FRS Fietsen in Zwijndrecht is iedereen multifunctioneel inzetbaar en gaan de medewerkers regelmatig op training. "Ik ben zelf ook op de werkvloer te vinden en doe alles wat nodig is. Soms sta ik in de verkoop, en op andere momenten ben ik bezig met etsreparaties. Onze vakkundige monteurs werken met jarenlange ervaring aan je ets, of het nu gaat om een eenvoudige bandenvervanging, een complexe versnellingsafstelling of een volledige revisie." Medewerker André, al zeven jaar een vast gezicht in de winkel, vertelt: "Mijn opa en vader waren ook etsenmakers, dus het zit in mijn bloed," lacht hij. "Elke dag is weer een uitdaging om samen alles voor elkaar te krijgen. We doen het echt als team."

Dit jaar bestaat FRS Fietsen 20 jaar en dat wordt groots gevierd. "We verkopen nu 2000 etsen per jaar, maar ons doel is om dat aantal te verdubbelen," aldus Farhad. "We willen het maximale eruit halen door onder andere onze website en online communicatie professioneler te maken zodat we sneller kunnen handelen. Bij ons hoef je niet lang te wachten, want veel etsen hebben we op voorraad. Bezoek onze website of kom langs in de winkel en vind het model dat bij jou past!"

FRS Fietsen
Ter Steeghe Ring 1,
3331 LX Zwijndrecht
078 - 612 3300
info@rfs etsen.nl
www.frsfietsen.nl