Gelezen op Linkedin Pieter Visser

1-1-2024

Beste LinkedIn-netwerk,

Na bijna veertig jaar met trots te hebben gewerkt bij Verkerk, ben ik het vanaf 1 januari 2024 iets rustiger aan gaan doen en vier dagen aan de slag gegaan in een nieuwe rol. Deze nieuwe rol ligt bij de advisering van Verkerk, de promotie van ons nieuwe Verkerk Training Center, de organisatie van alweer de 45e Verkerkloop en uiteraard ook het onderhouden van onze lokale netwerken.

De afgelopen jaren heb ik met veel passie in de leiding van ons prachtige familiebedrijf gewerkt. We hebben samen gelachen, mooie momenten beleefd, en helaas ook trieste momenten gedeeld. Verkerk is gegroeid dankzij geweldige projecten en de expertise van alle (oud-) collega's. In 2023 mochten we ons 100-jarig bestaan vieren; een jaar dat onvergetelijk is geworden. Mijn opa, Piet Verkerk, zou trots zijn geweest op hoe we dit jubileum hebben gevierd, en ook mijn ouders en anderen die hebben bijgedragen aan het succes van Verkerk verdienen erkenning.

Het jubileumjaar van 100 jaar Verkerk was een bijzondere gelegenheid, waar zowel de jongste als oudere en gepensioneerde medewerkers aanwezig waren. Zonder ons verleden zouden we geen toekomst hebben, en ik ben dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. We hebben samen veel bereikt en hoewel ik het wat rustiger aan ga doen, kijk ik uit naar de voortzetting van Verkerk's succes.

Bedankt aan iedereen voor de geweldige herinneringen en deelname aan deze onvergetelijke tijd.